Oud Nieuws

Hier kunt u gaandeweg het project nieuws lezen betreffende de vorderingen.

8 januari 2010
Verloren verhalen zoekt nog verder naar participerende partijen op het gebied van telecommunicatiesystemen en redactionele activiteiten. De uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden van dit project liggen volledig open. De zoektocht naar twee HBO stagiaires die het project op poten kunnen gaan zetten en onderzoek kunnen doen naar de uiteindelijk haalbare vorm en commerciële participanten is begonnen. Geïnteresseerd? Neem contact op met Verloren verhalen.

17 juli 2008
Verloren verhalen zoekt naar participerende partijen op het gebied van telecommunicatiesystemen en redactionele activiteiten. Lees meer over het concept of neem direct contact op met Verloren verhalen. Geinteresseerden in de non-profitsector die een rol hebben in het behoud van cultureel erfgoed worden uitdrukkelijk verzocht contact op te nemen voor een samenwerking.

8 januari 2008
Verloren verhalen is een database aan het opbouwen van verhalen die van nú zijn en nog alleen bij u zijn. Uw verhaal uit ons heden zal later bijdragen aan het beeld dat ons nageslacht van onze tijd krijgt. Dat is een uitdaging op zich.

Tevens komt de verhalenstroom op gang! Kijk voor de wijze waarop u verhalen kan inzenden hier.

 

2 april 2007
Na nog meer brainstormsesies met verschillende partijen zijn project-onderdelen toegevoegd. Het gehele project krijgt meerdere functionele mogelijkheden, wordt breder inzetbaar en meer crossmediaal. Lees hierover meer...

29 maart 2007
Na een aantal brainstormsesies met verschillende partijen begint het format van de dramaproducties al wat vorm te krijgen. Lees hierover meer...

15 maart 2007
Op dit moment is framedevogels met een aantal partijen aan het praten over mogelijke participatie in het project Verloren verhalen. Ziet u voor uzelf of voor uw organisatie een rol weggelegd? Past dit project binnen de doelstellingen van uw organisatie?
Neem dan contact op met framedevogels mediaproducties.